Contact en levering

Als je iets ziet op deze site van De Zandtuin wat je graag wilt hebben of wat je beter wilt bekijken: neem contact met ons op en we maken een afspraak. Alles wat op de site staat, is er nog. Verkopen we iets, dan halen we het direct van de site. Soms staat ergens GERESERVEERD, dan wil dat zeggen dat iemand het wil kopen maar dat het nog niet geleverd is. Kom je langs en wil je iets meteen afrekenen en meenemen, houd er dan rekening mee dat pinnen niet mogelijk is. (Bij ons om de hoek is een pinautomaat).

Als je de spullen niet zelf kunt afhalen dan kunnen ze ook worden bezorgd. Dat doen we niet zelf; je kunt zelf een transportbedrijf inhuren maar het is ook mogelijk om daar een transportbedrijf voor in te schakelen waarmee we prima contacten hebben. De transporteur haalt nadat de betaling bij ons binnen is de spullen bij ons op en bezorgt ze bij je thuis. De tarieven van de transporteur waar wij regelmatig mee te maken hebben zijn zeer schappelijk. Wij hebben zijn contactgegevens; wil je een afspraak met hem maken, mail of bel ons dan even, dan geven we je de contactgegevens en kun je zelf even een afspraak met hem maken voor een moment van levering dat jou goed uitkomt. 

Ons adres: De Zandtuin, Dr. Letteplein 20 in De Bilt, 3731 JS (hoek Groenekanseweg, met de voordeur aan de Groenekanseweg).

mail: info@dezandtuin.nl

telefoon: 06-51993620

Mailen is vaak handiger, want we zijn niet altijd in de mogelijkheid om op te nemen. Maar als je de voicemail inspreekt, bellen we zeker terug. 

KvK Utrecht: 30224724 |  Btw-nummer: NL 085071353B01